Een driedimensionale scan

Heeft u behoefte aan een digitale weergave van uw bedrijf of van een product? Dan kan Scanprojects dat verzorgen. Wij maken 3D laser scans met apparatuur waarbij we de mogelijkheid hebben om gebouwen en producten driedimensionaal te scannen. Wij verwerken de scans in een CAD programma waarbij vele mogelijkheden ontstaan zoals het indelen van een bedrijf, het nazoeken van mogelijkheden bij een misdrijf of ongeval en het produceren van oudere producten met nieuwe driedimensionale technieken.

Wat kunnen wij betekenen voor u

Scanprojects is de specialist op het gebied van 3D laser scannen. Wij scannen bedrijven, producten, ongevallen situaties, plaatsen van misdrijf en wij sporen lekkages op in machines zoals perslucht installaties. Ons werk kan van onschatbare waarde zijn omdat wij in staat zijn om gedetailleerde opnames te maken van objecten zodat deze voor diverse doeleinden bruikbaar zijn.

Uw bedrijf in kaart gebracht

U kent het wel. Een bedrijf heeft een machine gekocht en moet uitvinden wat de beste lokatie is binnen het bedrijf. Om dat uitermate precies te kunnen bepalen is een 3D laser scan van onschatbare waarde. Wij kunnen de machine met laser scannen en digitaal in een CAD programma overal in het bedrijf plaatsen. Het voordeel is een overzicht van de beschikbare ruimte die niet mogelijk is zonder een 3D scan.

3D laser

Mogelijkheden laserscans

Stel dat u een product heeft uit een ver verleden toen er nog geen CAD beschikbaar was en u wilt dit product een reverse engineering geven. Dan is een 3D scan met ons laser apparaat een uitkomst.

Misdrijven en ongevallen

Onze scans zijn ook zeer goed bruikbaar voor misdrijven en ongevallen. Onze laser scan kan een compleet 3D overzicht genereren van de plaats van delict en bij ongevallen zijn onze scans al vele malen van onschatbare waarde geweest.

Waar kunnen onze 3D scans voor gebruikt worden

  • Architectuur en civiele techniek
  • Procesindustrie en digitale fabriek
  • Kwaliteitscontrole en reverse engineering
  • Monumentenzorg
  • Misdrijven en ongevallen
  • Gevaarlijke locaties

Neem contact op voor meer info

Wilt u meer weten van de mogelijkheden van 3D laser?

Neem dan contact op met ons voor een afspraak. Wij komen dan bij u langs en leggen u de mogelijkheden en voordelen uit van ons werk.

– Online SchreibService http://akadem-ghostwriter.de niedrige Preise –

Add your comment