3D laserscan mogelijkheden

Schakel de hulp van Scanprojects in

Ideaal voor de 3D-documentatie van gebouwen, bewaking van bouwactiviteiten, reverse engineering, behoud van cultureel erfgoed of de documentatie van plaatsen delict – dankzij de eenvoudige bediening en compacte uitvoering.

Documentatie van binnenomgevingen:

Met de Focus3D maakt u snel de 3D-documentatie van interieurs en technische installaties, zoals installaties van gebouwen, transportbandsystemen of procesinstallaties.

Documentatie van producten en onderdelen:

Of het nu is voor de inspectie van grote machineonderdelen, het ontwerp of de reverse engineering – de Focus3D meet producten en onderdelen van elke vorm en omvang en levert hiervan nauwkeurige gegevens en driedimensionale oppervlaktemodellen.

Documentatie van buitenomgevingen:

De Focus3D kan heel goed gebruikt worden voor de 3D-documentatie van gebouwen, bouwplaatsen, wegen en landschapskenmerken. Alle objecten binnen een afstand van 120 meter worden vastgelegd.

P&ID van het leidingwerk en isometrische tekeningen:

Wij zijn in staat om van uw leidingwerk een Piping and Instrumentation Diagram (P&ID) te maken, zodat u precies weet hoe uw leidingwerk in elkaar zit. Daarnaast kunnen wij voor u isometrische tekeningen samenstellen waarbij ruimtelijke figuren en objecten in een plat vlak weergegeven worden.

Enkele mogelijkheden op een rij:

  • Architectuur en civiele techniek
  • Procesindustrie en digitale fabriek
  • Kwaliteitscontrole en reverse engineering
  • Monumentenzorg
  • Misdrijf-, ongevals- en gevaarlijke locaties