De voordelen van 3D laserscannen

Heeft u producten die u in 3D modeling wilt laten weergeven maar heeft u niet de beschikking over driedimensionale CAD bestanden? Dan heeft Scanprojects de oplossing voor u. Want wij kunnen een driedimensionale scan maken van uw product of bedrijf waarbij het mogelijk is om met deze scan modeling toe te passen in CAD programma’s. Wij maken de scans overal waar u dat maar wilt en wij verzorgen indien nodig ook de modeling om uw scan volledig bruikbaar te maken.

Wie zijn wij en wat doen wij

Scanprojects is een bedrijf dat driedimensionale scans maakt voor 3D modeling. Wij doen dat voor bedrijven en overheden en bieden een complete service aan.

Wij kunnen alleen de scan voor u maken maar wij kunnen de scans ook verwerken tot een eindresultaat.

Een driedimensionale scan van uw bedrijf

U heeft er misschien nog niet bij nagedacht maar met een driedimensionale scan is het mogelijk om uw hele bedrijf met 3D modeling weer te geven. Elke stoel, elk bureau en elke machine kan in onze software d.m.v. modeling vrijgemaakt worden zodat we digitaal op het scherm de locaties kunnen verschuiven zodat u weet wat de meest optimale indeling is.

De voordelen van 3D laserscannen

Uw product in 3D

Heeft u producten waar u graag 3D modellen van wilt hebben voor presentatie of aanpassing? Dat kunnen wij verzorgen. Wij kunnen een scan maken van het product met een CAD bestand waar u alle kanten mee op kunt.

Ongevallen en misdrijven

Wij zijn ook specialisten op het gebied van het in kaart brengen van ongevallen en misdrijven. Met onze scan kan modeling toegepast worden zodat elk scenario in kaart gebracht kan worden wat het ongeval veroorzaakt heeft of wat er is gebeurd tijdens het misdrijf.

Een scan van uw persluchtinstallatie

Hier heeft u misschien ook nog nooit over nagedacht maar wij kunnen onschatbare informatie verstrekken met een scan van uw persluchtinstallatie. Want met die scan zijn wij in staat om ieder lek feilloos op te sporen. En dat levert nogal heel veel besparing op.

Waarvoor onze 3D scans

  • Architectuur en civiele techniek
  • Procesindustrie en digitale fabriek
  • Kwaliteitscontrole en reverse engineering
  • Monumentenzorg
  • Misdrijven en ongevallen
  • Gevaarlijke locaties

Vul het formulier in voor meer informatie

Heeft u interesse in 3D modeling? Neem dan contact op met ons voor een afspraak.

Wij komen graag bij u langs om u de voordelen van ons werk uit te leggen en wij laten u tijdens onze afspraak zien wat er allemaal mogelijk is.

Add your comment