De voordelen van een 3D laser scan

Zoekt u naar een mogelijkheid om uw product in 3D weer te geven. Of heeft u behoefte aan een driedimensionaal scan van uw bedrijfsoppervlakte om beter te kunnen bepalen hoe uw bedrijf ingericht kan worden. Dan heeft Scanprojects de oplossing voor u. Want wij zijn de specialist in 3D scannen. Wij scannen bedrijven om een betere indeling te maken, producten om deze in driedimensionaal weer te kunnen geven voor presentaties en wij maken scans van plaatsen van misdrijven t.b.v. reconstructie. Lees verder wat een driedimensionale scan allemaal kan beteken of neem contact op met ons voor meer informatie.

Wat kunnen wij allemaal

Scanprojects is de specialist voor 3D scannen Wij gebruiken hiervoor speciale scan apparatuur en CAD software om de scans te verwerken. Onze scan apparatuur werkt met laser waarbij we zeer gedetailleerde opnames kunnen maken.

3D scannen

Wat is onze werkwijze

Onze 3D scanners zijn mobiele apparaten die op een statief geplaatst worden. U hoeft in principe niets te verplaatsen wanneer wij een scan maken. Wij zorgen ervoor dat de ruimte of het object zo goed mogelijk gescand kan worden en wij verwerken de informatie die wij maken tijdens het laser scannen met CAD software. Daarbij is het mogelijk om delen uit de scan eruit te knippen en apart te verwerken. Zo kunnen wij bijvoorbeeld een machine uit de scan halen en apart verwerken zodat we later deze machine digitaal kunnen verplaatsen in de ruimte om te zien waar de meest optimale locatie is voor de machine.

3D scannen

Uw product driedimensionaal

Heeft u oudere producten waar geen CAD bestanden voor gemaakt zijn? Dan kunnen wij die maken voor u. Want wij kunnen uw product 3D scannen zodat u mogelijkheden krijgt zoals het weergeven in 3D op een website of een aanpassing van het product.

Waar kunnen onze scans voor gebruikt worden

  • Architectuur en civiele techniek
  • Procesindustrie en digitale fabriek
  • Kwaliteitscontrole en reverse engineering
  • Monumentenzorg
  • Misdrijven en ongevallen
  • Gevaarlijke locaties

Informeer bij ons voor de mogelijkheden

Zoekt u een bedrijf voor 3D scannen of wilt u meer weten wat de mogelijkheden en voordelen zijn? Neem dan contact op met ons. Wij leggen u graag uit wat er allemaal mogelijk is en wat uw voordelen kunnen zijn.