2D to 3D

Schakel de hulp van Scanprojects in

Uw product driedimensionaal

Heeft u een product waarvan u alleen 2D bestanden heeft en heeft u 3D bestanden nodig om reverse engineering toe te passen? Neem dan contact op met Scanprojects. Wij verzorgen 2D to 3D service door uw product met onze laserscanner te scannen. Wij lezen de informatie in in ons CAD programma en u heeft vervolgens een bruikbaar driedimensionaal CAD bestand van uw product waar u verder mee aan de slag kunt.

Wat leveren wij allemaal

Scanprojects levert 3D scans van producten en bedrijven en verwerkt deze in CAD programma’s. Wij leveren de complete ruwe bestanden maar kunnen ook de modelling toepassen indien dat gewenst is. Wij scannen met mobiele laserscanners die makkelijk verplaatsbaar zijn. Wij zijn de specialisten die oude 2D bestanden kunnen vervangen voor nieuwe bruikbare driedimensionale bestanden.

Van twee naar driedimensionaal

Wij zijn de specialisten om 2D to 3D toe te passen. Wij doen dat met onze laserscanners en speciale CAD software. Uw product kunnen wij met behulp van deze twee middelen helemaal van 2D naar 3D brengen zodat u reverse engineering kunt toepassen op de producten.

Bespaar tijd en kosten

Met een 3D laserscan kunt u op een accurate en snelle manier uw huidige situatie in kaart brengen, waardoor u tijd en kosten bespaart.

Gemakkelijk converteren

Bij Scanprojects zijn we in staat om gemakkelijk pointclouds om te zetten in CADmodels

Oog voor detail

We brengen uw gebouw of omgeving tot in detail in beeld met onze 3D-scanapperatuur

Vrijblijvend advies aanvragen

Kwalititeit en klantgerichtheid staan hoog in het vaandel.

Ook voor ongevallen en misdrijven

Een 2D to 3D scan kan ook heel goed gebruikt worden voor misdrijven en ongevallen. Wij kunnen locaties en situaties met onze laserscanner scannen waarbij we mogelijkheid bieden om verschillende scenario’s na te bootsen.

Uw bedrijf in een compleet overzicht

Wij kunnen uw bedrijf ook in driedimensionaal weergeven. Wij kunnen met onze mobiele laserscanner overal komen binnen uw bedrijf. U hoeft er dus geen aanpassingen voor te doen.

Nadat wij de scan gemaakt hebben lezen wij de informatie in onze speciale CAD software waarbij we de mogelijkheid hebben om de onderdelen van uw bedrijf los te maken in het bestand zodat we met deze losse delen, zoals machines, kunnen schuiven binnen het bestand.
Het resultaat is dat we optimaal kunnen bepalen waar een machine het best geplaatst kan worden.

Waar kunnen wij een bijdrage aan leveren?

  • Architectuur en civiele techniek
  • Procesindustrie en digitale fabriek
  • Kwaliteitscontrole en reverse engineering
  • Monumentenzorg
  • Misdrijven en ongevallen
  • Gevaarlijke locaties

Neem contact op voor meer info

Zoekt u naar een mogelijkheid om de CAD bestanden van uw product van 2D to 3D te laten maken?

Neem dan contact op met ons voor een afspraak. Wij komen graag bij u langs om een demo te laten zien van de mogelijkheden 2D naar 3D. Wij leggen u tijdens onze afspraak exact uit wat wij allemaal aan kunnen bieden en hoe wij te werk gaan