3D modelling

Schakel de hulp van Scanprojects in

Uw bedrijf en product in 3D model

Wanneer u oudere producten heeft waar u geen driedimensionale CAD bestanden van heeft dan kan dit problemen opleveren. Immers, u wilt misschien reverse engineering toepassen op het product om het nieuw leven in te blazen. Scanprojects heeft in dat geval de oplossing voor u. Wij kunnen 3D modelling toepassen met behulp van onze driedimensionale laserscanners. U krijgt dan een nieuw CAD bestand met alle details waar u verder mee kunt werken. Naast producten kunnen wij ook uw bedrijf driedimensionaal in kaart brengen.

Wat scannen wij allemaal

Scanprojects is specialist in het driedimensionaal scannen van producten, bedrijven en situaties zoals misdrijven en ongevallen. Wij passen 3D modelling toe op de bestanden die wij genereren en kunnen op die manier een onschatbare bijdrage leveren aan bedrijven en instellingen om meer inzicht te krijgen in het product of de situatie die wij met onze laserscanner hebben gescand.

Uw product in 3D gemodelleerd

Eén van de grote voordelen van driedimensionaal scannen is de mogelijkheid van reverse engineering. Stel u heeft een gedateerd product waarvoor u een aanpassing nodig heeft. Wij kunnen dat product laserscannen waarna wij in CAD modelling kunnen toepassen om het product die aanpassingen te geven die noodzakelijk zijn.

Bespaar tijd en kosten

Met een 3D laserscan kunt u op een accurate en snelle manier uw huidige situatie in kaart brengen, waardoor u tijd en kosten bespaart.

Gemakkelijk converteren

Bij Scanprojects zijn we in staat om gemakkelijk pointclouds om te zetten in CADmodels

Oog voor detail

We Brengen uw gebouw of omgeving tot in detail in beeld met onze 3D-scanapperatuur

Vrijblijvend advies aanvragen

Kwalititeit en klantgerichtheid staan hoog in het vaandel.

Uw product in 3D gemodelleerd

Eén van de grote voordelen van driedimensionaal scannen is de mogelijkheid van reverse engineering. Stel u heeft een gedateerd product waarvoor u een aanpassing nodig heeft. Wij kunnen dat product laserscannen waarna wij in CAD modelling kunnen toepassen om het product die aanpassingen te geven die noodzakelijk zijn.

Een volledige scan van uw bedrijf

Wellicht heeft u er nog niet over nagedacht maar wij kunnen met 3D modelling een perfect overzicht genereren van uw bedrijf en de indeling ervan. Wij kunnen bijvoorbeeld een overzicht maken van alle machines in de productiehal of een kantooromgeving. Op deze manier is met modelling een indeling veel gemakkelijker te maken en bespaart u ruimte om eventueel nog een extra machine te laten plaatsen.

Plaats van delict driedimensionaal

Wij kunnen ook ongevallen en misdrijven in 3D weergeven met onze apparatuur. Wij kunnen alle gegevens opnemen met onze scanner waarmee er mogelijkheden ontstaan om de oorzaken en gebeurtenissen exact in kaart te brengen. Met modelling kunnen wij diverse scenario’s nabootsen waardoor het onderzoek vlotter verloopt en beter van kwaliteit is.

Waar kan modelling in 3D voor gebruikt worden

  • Architectuur en civiele techniek
  • Procesindustrie en digitale fabriek
  • Kwaliteitscontrole en reverse engineering
  • Monumentenzorg
  • Misdrijven en ongevallen
  • Gevaarlijke locaties

Maak een afspraak voor meer informatie

Heeft u interesse in 3D modelling? Neem dan contact met ons op voor een afspraak. Wij kunnen het gehele traject voor u verzorgen waarbij wij de scans maken met onze laserapparatuur en een bruikbaar CAD bestand afleveren. Tijdens onze afspraak kunnen we tevens een demonstratie geven hoe wij te werk gaan en wat de mogelijkheden zijn.