Over ons

Schakel de hulp van Scanprojects in

Kwaliteit en klantgerichtheid staan hoog in het vaandel

Scanprojects is een moderne organisatie die is gespecialiseerd in 3D scannen en het converteren van Pointcloud data. Wij zijn werkzaam voor een groot aantal organisaties en hebben kwaliteit en klantgerichtheid hoog in het vaandel staan. Vanuit Amsterdam werken wij door heel Nederland en kunt u bij ons terecht voor opdrachten op maat.

Snel en nauwkeurig

In de huidige wereld van techniek is laserscannen een ultieme methode om uw kosten te reduceren. Een 3D scan wordt steeds vaker toegepast om de huidige situatie in beeld te brengen. Het scannen gaat immers vele malen sneller en nauwkeuriger dan een conventionele methode. De mogelijkheden van 3D laser scanning zijn enorm. Vandaar dat deze methode steeds populairder wordt en wordt toegepast in de architectuur, civiele techniek, procesindustrie, digitale fabriek en nog veel meer.

Hoogwaardige 3D laser

Het aanschaffen van een 3D laserscan in voor veel organisaties niet betaalbaar. Schakel daarom de professionals van Scanprojectst in en laat het 3D laserscannen aan ons over. Wij beschikken over een hoogwaardige 3D laser en alle andere benodigde apparatuur om u zo optimaal mogelijk van dienst te zijn.

Bespaar tijd en kosten

Met een 3D laserscan kunt u op een accurate en snelle manier uw huidige situatie in kaart brengen, waardoor u tijd en kosten bespaart.

Gemakkelijk converteren

Bij Scanprojects zijn we in staat om gemakkelijk pointclouds om te zetten in CADmodels

Oog voor detail

We Brengen uw gebouw of omgeving tot in detail in beeld met onze 3D-scanapperatuur

Vrijblijvend advies aanvragen

Kwalititeit en klantgerichtheid staan hoog in het vaandel.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Neem vandaag nog contact op met Scanprojects en bekijk wat wij voor u kunnen betekenen. Zo geven wij graag een persoonlijk advies en vertellen wij u uitgebreid over de vele mogelijkheden van onze diensten. Wij zijn bereikbaar via het contactformulier, maar u kunt natuurlijk ook telefonisch en per e-mail contact met ons opnemen.