De mogelijkheden met 3D laserscannen

Wilt u meer weten wat de mogelijkheden zijn met 3D laserscannen? Neem dan contact op Scanprojects. Wij zijn specialist is 3D laserscannen waarmee veel mogelijk is. Zo kunnen wij producten voor u in 3D scannen, we kunnen uw bedrijf driedimensionaal scannen en wij kunnen plaatsen van misdrijven en ongelukken scannen voor analyse. Wij gebruiken top kwaliteit laserscan apparatuur die volledig mobiel is zodat u niets hoeft aan te passen wanneer wij de scan uitvoeren.

Specialist in 3D laserscannen

Scanprojects is de professional in het 3D laserscannen. Wij scannen voor bedrijven, instellingen en overheden en leveren ruwe CAD bestanden die wij genereren met de info die uit onze laserscan komt. Wij kunnen ook de CAD bestanden bewerken waarbij mogelijkheden zijn zoals het losmaken van onderdelen om daarmee indelingen te maken van bedrijven. Onze laserscannen blinken uit in een groot detail en onze professionele operators van de CAD software kunnen vrijwel alles bewerken.

3D laserscannen

Hoe wij 3D laserscannen

Wij maken de 3d laserscannen met mobiele scan apparaten die wij overal kunnen plaatsen. Wij hebben de kennis om te bepalen waar we de scan apparatuur moeten plaatsen om de best mogelijke scan te maken. U hoeft dus niets te verplaatsen binnen uw bedrijf wanneer wij een aan het laserscannen zijn.

Uw producten in CAD bestanden

Heeft u een oud product waarvan geen CAD bestanden voorhanden zijn? Dan hebben wij de oplossing voor u. Want wij kunnen het product scannen en de info inlezen in ons CAD programma. Wij kunnen na het laserscannen het ruwe CAD bestand aan u leveren maar wij kunnen ook al bewerkingen voor u uitvoeren.

3D laserscannen

Uw bedrijfshal 3D scannen

Heeft u een nieuwe machine aangeschaft en zoekt u de beste plek binnen uw bedrijfshal voor de nieuwe machine? Wij kunnen de beste plek voor u achterhalen in uw bedrijfshal met een driedimensionale weergave in ons CAD programma. Wij scannen de machine en uw bedrijfshal en schuiven de machine digitaal op de meest optimale plek in uw productiehal.

Waar kunnen ons 3D laserscannen voor gebruikt worden

  • Architectuur en civiele techniek
  • Procesindustrie en digitale fabriek
  • Kwaliteitscontrole en reverse engineering
  • Monumentenzorg
  • Misdrijven en ongevallen
  • Gevaarlijke locaties

Meer informatie?

Zoekt u naar een bedrijf die 3D laserscannen kan verzorgen? Neem dan contact met ons op.

Wij komen graag bij u langs voor een demo en laten u dan zien wat de mogelijkheden en voordelen zijn van 3D laserscannen.

Add your comment