3D laser scanning

Schakel de hulp van Scanprojects in

Laserscannen met grote voordelen

Heeft u producten die u graag in 3D weergegeven wilt hebben voor een presentatie? Of heeft u CAD bestanden nodig om deze producten aan te passen? Of zoekt u naar een mogelijkheid om uw bedrijf inclusief machines en kantoor interieur driedimensionaal in kaart te brengen? Dan is 3D laser scanning de oplossing voor u. Scanprojects kan 3D scanning toepassen waarbij uw product in een CAD bestand kan worden bewerkt.

Wat kunnen wij allemaal

Scanprojects is een bedrijf dat gespecialiseerd is in 3D laser scanning van objecten, situaties en gebouwen. Er zijn verschillende toepassingen denkbaar die het zinvol maken om 3D scanning toe te passen.

Het kan bijvoorbeeld zinvol zijn om een fabriekshal met machines driedimensionaal met laser in kaart te brengen om zodoende inzicht te krijgen over de indeling.

Het scannen van uw bedrijf

Wij kunnen een complete laser scan maken van uw bedrijf zodat u in één overzicht kunt zien wat de mogelijkheden zijn om een betere indeling te krijgen. Elk afzonderlijk onderdeel van uw bedrijf zoals machines en kantoormeubilair kunnen wij uit de scan loshalen om die later op verschillende locaties binnen uw digitale bestand te plaatsen. Op die manier heeft u een perfect overzicht van de mogelijkheden om tot een betere indeling van uw bedrijf te komen.

Bespaar tijd en kosten

Met een 3D laserscan kunt u op een accurate en snelle manier uw huidige situatie in kaart brengen, waardoor u tijd en kosten bespaart.

Gemakkelijk converteren

Bij Scanprojects zijn we in staat om gemakkelijk pointclouds om te zetten in CADmodels

Oog voor detail

We Brengen uw gebouw of omgeving tot in detail in beeld met onze 3D-scanapperatuur

Vrijblijvend advies aanvragen

Kwalititeit en klantgerichtheid staan hoog in het vaandel.

Een scan van uw product

Heeft u een oud product waar geen CAD bestanden van gemaakt zijn? Dan kunnen wij die maken.

Wij maken met 3D laser scanning een digitaal bestand dat in ons CAD programma gebruikt kan worden. U krijgt op die manier een bestand met alle gegevens van uw product met precisie maatwerk.

Een ongeval of misdrijf in kaart gebracht

U zult er misschien niet zo snel over nadenken maar wij kunnen een hele grote bijdrage leveren aan het oplossen van de oorzaken van misdrijven en ongevallen. Met laser scanning van ons is het mogelijk om een goed overzicht te krijgen van de situatie zodat het onderzoek beter en gemakkelijker verloopt.

Waar kunnen onze 3D scans voor gebruikt worden

  • Architectuur en civiele techniek
  • Procesindustrie en digitale fabriek
  • Kwaliteitscontrole en reverse engineering
  • Monumentenzorg
  • Misdrijven en ongevallen
  • Gevaarlijke locaties

Neem contact op

Heeft u interesse in 3D laser scanning? Neem dan contact op met ons. Wij nemen alle onduidelijkheden weg en laten u graag zien hoe eenvoudig wij te werk gaan. Met onze expertise om laser scanning uit te voeren zult u grote stappen maken in uw bedrijfsvoering met betere indelingen.