De voordelen van een 3D scanner

Bent u op zoek naar een mogelijkheid om uw bedrijf driedimensionaal te laten weergeven voor een verbouwing of een presentatie op het internet? Of zoekt u naar een manier om uw producten driedimensionaal weer te laten weergeven en beschikt u niet over de bestanden? Dan is een 3D scan de ideale oplossing voor u. Scanprojects kan een 3D scan maken van bedrijven, gebouwen, producten en nog veel meer. Deze scan verwerken wij in CAD een programma waarmee er mogelijkheden ontstaan zoals een driedimensionale presentatie op uw website of een driedimensionale weergave van uw bedrijf zodat u een beter inzicht heeft in de indeling.

3D scan

Wie zijn wij en wat doen wij

Scanprojects is een bedrijf die gespecialiseerd is in het maken van 3D scans. Wij werken voor vele bedrijven die een verbouwing willen laten uitvoeren en de mogelijkheid willen hebben om in 3D een overzicht te krijgen zodat nieuwe indelingen gemakkelijker gemaakt kunnen worden. Wij kunnen een scan maken van plaatsen van een misdrijf zodat er een veel beter onderzoek mogelijk is.

Hoe maken wij een scan

Wij gebruiken speciale driedimensionale scanners die de informatie digitaal opslaan. Deze informatie is bruikbaar in verschillende CAD programma’s waarbij er veel mogelijkheden ontstaan. Zo is er een mogelijkheid om de machines van uw bedrijfshal apart weer te geven en deze in ons CAD programma te verplaatsen.

Een scan voor uw bedrijfshal

Stel dat u een nieuwe machine wilt aanschaffen maar u weet nog niet waar u de machine gaat plaatsen. Dan hebben wij de oplossing voor u. Want wij kunnen een 3D scan maken van de machine en van uw bedrijfshal zodat wij in ons CAD programma exact in 3D kunnen laten zien wat de mogelijkheden zijn voor de plaatsing van de machine.

Driedimensionale weergave van uw product

Heeft u een product waar u geen digitale CAD bestanden van heeft? Dan is onze laserscanner ook de ideale oplossing voor u. Wij kunnen een perfect model voor u maken zodat u deze kunt gebruiken voor presentatie of aanpassingen aan het product.

3D scan

Onze scans worden veelal gebruikt

  • Architectuur en civiele techniek
  • Procesindustrie en digitale fabriek
  • Kwaliteitscontrole en reverse engineering
  • Monumentenzorg
  • Misdrijven en ongevallen
  • Gevaarlijke locaties

Neem contact op voor meer informatie

Heeft u interesse in ons werk? Neem dan contact op met ons voor meer info.

Wij kunnen u laten zien wat een 3D scan aan meerwaarde heeft en wij kunnen voor u in kaart brengen wat uw voordeel zou zijn in uw situatie.